Quick Jump Menu
Advanced Search Search the Knowledgebase
Categories
There are no subcategories in this category.
11 DBF file missing issue encountered by Sage UBS 2015 user in client server environment with shared data folder access.

Issue: DBF file missing issue encountered by Sage UBS 2015 user in client server environment with shared data folder access. [Certain files from shared folder (main PC) are not shown up on remote PC (client PC)]. Windows version involved: Windows 7, Windows…

12 Error Message: Assertion failed: xdrPtr && xdrPtr == *xdrLPP, file xx.cpp, line 2234

Scenario: Error while processing the pay with the pop up message. Solution: The Recurring Pay Element with zero pay figures for the pay element with contain the formula calculation should not include for the current pay record for the processing of pay. i.…

13 Error warns while generating the bank disk for salary.

Scenario: Error: ‘54-6‘ is not a valid integer value Error: ’97-0’ is not a valid integer value. The both warning message share the similar error which is the bank account number with invalid Hyphen symbol ‘-‘ placed. Solution: Core → Employment…

14 Error warns while generating the bank disk for SOCSO submission.

Scenario: Error: ‘-‘ is not a valid integer value Solution: Remove the dash ‘-‘for the SOCSO number on the employee data. Core→ Employment Details → Other Info → SOCSO no.

15 Error warns while reprocessing pay for only one of the employee record.

Scenario: Error: Employee Calendar has zero working days (may require to initialise) Error: Employee has failed to process ! Solution: Error may due to the record have the different working pattern than the company default working calendar pattern. For example,…

16 Error: Employee has Failed to process pay

Scenario: i) Reprocess Pay for staff, system prompt up a message: Error: 0010 has faied to process ! ii) Click on Preview Debug” Solution: i. User must check on employee setting at Payroll à Pay Details ii. Click on Pay Calculation iii. Working Calendar…

17 Error: Employee's Annual has failed to process!

Scenario: Error BLveEngPolicyAlloc::GetAllocationRecord : Fail to match an Allocation Value Range Solution: i. Leave → Setup → Allocation Table ii. Select the Allocation ID to Annual iii. Make sure the Exceeding year are in sequence and the last Exceeding…

18 Errors message on Query few of the Employee Name.

Scenario: The error message prompt as ‘Cannot perform this operation on a closed dataset’ while applying the query by selecting the employee name. The error occur due to the employee name consist of a symbol of apostrophe ( ' ). Solution: Change the Employee…

19 Failed to generate payroll

Scenario: Pay Record à New, select Normal Pay, click on Next. Assign employee, but system failed to generate any payroll figures out. The preview debug log file ended as below: Solution: i) Payroll → Pay Detail, Pay Calculation ii) Hours Per Day is blank,…

20 Fault Encounter, Code: 1231 | 系统显示Fault Encounter, Code: 1231

Scenario: The solution below shows the way of fault encountered with message prompted during process pay: Code : 1231 Message : Missing operand. Program : EPFEXTCT Line No. : 0 Solution: The fault encountered program name EPFEXTCT shows the EPF(Yee) Formula…