Quick Jump Menu
Advanced Search Search the Knowledgebase
  • Top>>
  • Sage Easypay(162)
21 Error message: Primary key for row in table ‘PayEmployeePolicy General SQL error while deleting the Personal Details record

Scenario: Error message occur while setup new subsidiary company. The setting follow the parent company setting, user would like copy the setting over to new company instead re-do setting again. Solution: System do not allow for delete Personnel Record, reason…

22 Error message: Unknown table type. Path not found.

Scenario: Log in denied for Employment Details with the following error message. Solution: i. Control Panel à BDE Administrator à Configuration ii. Driver à Native à Paradox iii. Example: Refer to Net Dir C:\\USERS\\PUBLIC\\DOCUMENTS\\EASY PAY ENTERPRISE\\REPORT\\PDOXUSRS.NET…

23 Error message: [Sybase] [ODBC Driver][Adaptive Server Anywhere] Numeric value out of range: Value??? Out of range for destination

Scenario: Error prompt while processing the pay Solution: i. Check the Employee ID or Name ii. Click on Pay Details à Pay Calculation iii. Check the Working Calendar, e.g. 6Days Week Cal iv. Close the Pay Details screen v. Click on Calendar Setup vi. Select…

24 Error: ‘-‘ is not a valid integer value while generating the bank disk for SOCSO submission.

i. Remove the dash ‘-‘for the SOCSO number on the employee data. Core → Employment Details → Other Info → SOCSO no.

25 Error: Employee's Annual has failed to process!

Scenario: Error: Employee's Annual has failed to process! Error BLveEngPolicyAlloc::GetAllocationRecord : Fail to match an Allocation Value Range Solution: i. Leave → Setup → Allocation Table ii. Select the Allocation ID to Annual iii. Make sure the Exceeding…

26 Error: Invalid SQL Statement on customize a Custom Report.

Scenario: Error warns while click on ‘Save’ after selected and key in the field. Solution: The custom report behaves as similar to a query. Therefore, it must not consist of the symbol of apostrophe ( ' ) .

27 Error: Login has expired

Scenario: Error message warns of Login has expired while one of the user log in to the EPE. Solution: i) Control → Security Setup → Log in to the database with Master User ID ii) Select the tab of User Setting iii) Select the User ID with the log in failure…

28 Error: Read failure. Communication link failure: connection was terminated.

Scenario: The error message shown while processing the Normal Pay . Solution: i. Select OK on the screen then close the process of the pay processing window. ii. Log out and close the Payroll or any module of the EPE software. iii. If there is other workstation…

29 Errors message on Query few of the Employee Name.

Scenario: The error message prompt as ‘Cannot perform this operation on a closed dataset’ while applying the query by selecting the employee name. The error occur due to the employee name consist of a symbol of apostrophe ( ' ) . Solution: Change the…

30 Fail to get alter group

Fail to get Alter Group To trouble shoot the error error message ‘Fail to get alter group’.‘Fail to get alter group’ ”Failed to get alter group” in CSS Control à Setup à Alert time Slot Make sure to set the correct and valid EPE Database in…